Wednesday, August 8, 2012

Happy two years together


kawan-kawan, meh join GA by diba at http://sweetcandyme.blogspot.com/

sebelum tu ni adalah syarat-syaratnyer...

Let's make it fun, will ya. Diba would love to give away

Wishing tree x1 (A3 size, customized design) (worth RM50) + 3 different colour stamp pad (medium size) (colours varies on availability) (worth RM30)

Canvas printing (16"x24") (worth RM80)

Guestbook x 1 ( A4, 30 pages, customized cover design) (worth RM150)

all you have to do

1. Share our picture (the one with the umbrella, tihihi) on your post (blog,tumblr, wordpress or FB)

2. The title must be "Happy Two Years Together"

3. Tell me why you want the gift. (Hint: promote a bit about photoboothcorner.HEHE)

4. Don't forget to link our fanpage https://www.facebook.com/ThePhotoboothCorner :)

4. Done with it. Do link it at this post. So that I can go to your post back.

DO SHARE IT WITH YOUR FRIENDS :)


owh here is the reason why i want to win this give away... enjoy!

why..why..why? saya ni baru je dalam dunia blogging ni. Perkara pertama yang saya nampak dalam dunia blog adalah page B2B. memang sangat membantu sebab selama ini i never think about photobooth corner, guestbook and etc. ape lagi DIY. dlm hati ini membara la nak buat benda-benda ni dalam majlis perkahwinan saya tak lama lagi. sure punya la yang touch down korang memang superb! n for the photoboothcorner, memang banyak info dan tips didalamnyer. it just amazing!


tell you what dear, this link will brings you to see the most lovely tips on your big day!









p/s : 1st time join GA.... i tak tau sangat caranya... betul ke cara yang saya buat nie?? konpius...





Till then




Thank You For Reading My Stories

10 comments:

  1. Thanks mia! Owhhhh br nk join GA eyh?? Gudluck mia!:)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan cik mah b2b k.l.....gud luck..

    http://sunflowergo2.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cik mah...salam kenal jugak..... kl kat mana eh?

      Delete
  3. Salam kenal from me Mia.
    Fiza pon join contest jugak.
    Btw, My fiance from Sandakan. :)
    Fizza pulak dari Johor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai fiza. slmt bkenalan. ait yeke, wah bakal jd org sabah ni kan. :) welcome.hehe

      Delete
  4. Salam..

    maaf ye akak nyibuk kat sini.
    dan maaf juga lambat reply ur question at my Bali entry.akak ada jawab.

    and good luck with ur GA

    ReplyDelete